Dziś kolejna smaczna odmiana kurczaka - bajaderkowy Kurczak Caesar z sosem czosnkowym. Sposób na to, by uczynić kurczaka innego niż zwykle, a jednocześnie sposób na niepopadanie w drobiową rutynę, której osobiście nieznoszę. Dlatego staram się stale odkrywać nowe przepisy na codzienne posiłki. To wręcz moje kulinarne motto, bo jakże się oprzeć tylu wspaniałym przepisom w internecie. W końcu i tak nie zdążę ich wszystkich skosztować, więc zadowolę się choć odrobiną.
2 komentarze
villanelle...wspanialy blog, wesoly, z ciekawymi zdjeciami i apetycznymi opisami przygotowanych przez Ciebie potraw...
OdpowiedzUsuńDzieki za umieszczenie linku do "Potager and Kitchen".
Pozdrawiam goraco i zycze owocnych zmagan kuchenno-fotograficznych!:-)
Nie ma za co :-) Uwielbiam Twoje przepisy i staram się do nich zaglądać.
OdpowiedzUsuń