Do słoika Leczo na zimowy i letni czas wtorek, lipca 17, 2007 Leczo wg przepisu yenulki, któro wspaniale nadaje się do słoika, jak i na pyszny obiad z dodatkiem kiełbasy lub wędzonki. 1 Comments Share: ← Previous Story Next Story → odkuchni Instagram Facebook You Might Also Like Aromatyczny chutney śliwkowyDżem truskawkowySweet Pickle Relish, czyli ogórki n...Dynia marynowana z musztardą i miod...Aromatyczne miodowe ogórki z selere...Sałatka małorosyjskaAromatyczny chutney śliwkowyDżem truskawkowySweet Pickle Relish, czyli ogórki n...Dynia marynowana z musztardą i miod...Aromatyczne miodowe ogórki z selere...Sałatka małorosyjska 1 komentarze Ania Włodarczyk vel Truskawkaśroda, lipca 18, 2007Tez wczoraj robilam leczo. a raczej asystowalam przy jego robieniu,bo bylam tylko pomocnikiem mamy :)OdpowiedzUsuńOdpowiedziOdpowiedzDodaj komentarzWczytaj więcej...
1 komentarze
Tez wczoraj robilam leczo. a raczej asystowalam przy jego robieniu,bo bylam tylko pomocnikiem mamy :)
OdpowiedzUsuń