Zawiajane, maślane, pysznie pachnące...

niedziela, grudnia 09, 2007


...bułeczki Bajaderki, z którymi zetknęłam się na MM i które zaliczam do swoich pierwszych w życiu bułeczkowych wypieków. One po prostu nie mogą się nie udać, dlatego polecam je nawet najbardziej początkującym, a na pewno przyniesie Wam to wiele radości i satysfakcji.

Są mięciutkie, o delikatnym miąższu z cieniutką skórką. Zachwycają nie tylko smakiem, który wychwalałabym pod niebiosa, ale także nietuzinkowym wyglądem. Jeśli to nie wystarczy, aby Was przekonać dodam, że znikają w mgnieniu oka, więc lepiej odrazu podwoić porcję.

  • Share:

You Might Also Like

1 komentarze

  1. Wyglądają przecudnie, Olu.Jak tylko wyjem zapas chleba z zamrazalnika, będę chciała je zrobić.

    OdpowiedzUsuń